OVA DEVOJKA JE NOČNA MORA NEVERNIH MUŠKARACA: Neće vam biti dobro kad vidite kako Hejli POMAŽE ŽENAMA! Lovi AFERE! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

STRUČNA U SVOM POSLU

OVA DEVOJKA JE NOČNA MORA NEVERNIH MUŠKARACA: Neće vam biti dobro kad vidite kako Hejli POMAŽE ŽENAMA! Lovi AFERE! VIDEO

Žena -

Hejli Martin iz Kalifornije želi da pomogne ženama da otkriju s kakvim muškarcem stvarno imaju posla.

Ona koristi svoje slobodno vreme proveravajući vernost muškaraca kako bi otkrila hoće li pasti u iskušenje ako im se pruži prilika za "šaranje".

Sve počinje tako što žene zatraže pomoć od nje u otkrivanju da li treba da ostanu il ne sa svojim muškarcem. Martin tada šalje poruke gde "muva" muškarca, pa čeka njegovu reakciju i šalje novu poruku u kojoj ga pita viđa li se trenutno sa nekim. Ako odgovori potvrdno, ona im daje do znanja kako njegova devojka ne mora da zna za njihove igrice. Na kraju napravi snimak ekrana i pošalje ženi koja je naručila uslugu.

Devojke čak obaveste Hejli da im je njihov dečko ispričao o neobičnom "uletu" koji je doživeo. Nažalost, to nije uvek slučaj - mnogi muškarci naivno skoče na prvu loptu, pa neki priznaju da već imaju nekoliko "komada" sa strane ili se hvale tajnim profilima na društvenim mrežama koje su sakrili od svoje devojke.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track