Najnovije vesti

PROBLEMI U KREVETU POSTAĆE PROŠLOST: Rešite problem potencije i smanjenog libida na ovaj potpuno prirodan način!
Foto: Profimedia

PROBLEMI U KREVETU POSTAĆE PROŠLOST: Rešite problem potencije i smanjenog libida na ovaj potpuno prirodan način!

Žena

Ukoliko imate problem sa seksualnom aktivnošću, tj.sa njenim manjkom, ili umanjenom željom za istom, ne sekirajte se. Sve više ljudi suočava se sa problemima sa potencijom i smanjenim libidom (smanjenom željom za seksualnom aktivnošću). S obzirom na to da je seks jedna od osnovnih ljudksih potreba, javljaju se frustracije u njegovom nedostatku koje pokušavamo da rešimo na razne načine, uglavnom upotrebnom svakojakih lekova. Međutim, poznato je da oni, i ako deluju na početku, nakon nekog vremena imaju sve manje dejstvo.

Srećom, na našem tržištu postoji postpuno prirodni preparat koji ne samo da jača erekciju, već podiže libido, produžava odnos i pruža zadovoljstvo. U pitanju je turski med za potenciju – Epidemium macun.

foto: Promo

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

Epidemium macun dobija se kombinacijom nekoliko različitih biljaka i ekstrakata, kao što su:

Epidemium, Maca, Tribulus Terrestris, Cola Vera, Ginkgo Biloba, Lesser Galangal, Mulberry molasses, pčelin polen, matični mleč, ženšen, đumbir, kopriva, vanila, zob, cvatni med i cimet.

Mogu ga koristiti i muškarci i žene stariji od 18 godina, bez obzira na zdravstveno stanje. Bilo da patite od reume, srčanog udara ili alergije, med je 100% siguran, te vam neće proizvesti kontraindikacije ni u kombinaciji sa drugim lekovima.

foto: Promo

Cena najmanjeg pakovanja iznosi 1.250rsd, a celokupnu ponudu možete pogledati klikom OVDE. Željeno pakovanje možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...