Najnovije vesti

ČIŠĆENJE ZALIHA: Prskalica za travu sa specijalnim FLEXI nastavcima za samo 890 rsd!
Foto: Promo

ČIŠĆENJE ZALIHA: Prskalica za travu sa specijalnim FLEXI nastavcima za samo 890 rsd!

Žena

Iako je leto pri kraju, još dugo će biti sunca i nema smisla da vaš travnjak, cveće, bašta dehidriraju – pogledajte OVDE kako da ih zalijete bez i malo muke!

Vašem baštenskom crevu ovo je neophodno, a moći će da vam služi još dugo godina - specijalni nastavk za SVAKO crevo koji na sebi ima čak 12 mlaznica, a svaka od njih na sebi ima po 3 rupice. Za razliku od običnih prskalica gde su mlaznice fiksirane (mada u većini slučajeva postoji samo jedna), ove mlaznice su FLEKSIBILNE – možete ih rotirati sa 360 stepeni, okrenuti ih na koju god stranu želite i to svaku ponaosob! To će vam omogućiti da ne preskočite ni jedan deo travnjaka i/ili bašte.

GDE MOŽE DA SE PORUČI?

Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

CENA?

Samo 890 rsd!

foto: Promo

Ono što je takođe ogromna prednost ove prskalice jeste što svaka mlaznica ima tri rupice. Samim tim nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke i/ili travnjak. Pored funkcionalnosti, ova prskalica ima i zanimljiv dekorativni momenat: zamenjuje fontanu u vašem dvorištu i čini da izgleda još lepše nego što jeste.

---Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i poručite svoju prskalicu sa FLEKSI MLAZNICAMA odmah po ceni od 890 rsd – online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...