FRIZER MEGAN MARKL OTKRIVA TAJNE NJENE SAVŠRENE KOSE! Uz pomoć ovih trikova će i vama to poći za rukom!
Foto: Profimedia

saveti

FRIZER MEGAN MARKL OTKRIVA TAJNE NJENE SAVŠRENE KOSE! Uz pomoć ovih trikova će i vama to poći za rukom!

Žena -

Svako pojavljivanje Megan Markl privlači veliku pažnju javnosti, a pored toga što se govori o njenim stajlinzima, mnogi komentarišu i njenu kosu i frizure.

Naime, njena duga i sjajna kosa privukla je veliku pažnju, a mnogi se pitaju koja je tajna savršeno negovane kose Megan Markl.

Frizer, Džordž Nortvud, koji već godinama sarađuje sa vojvotkinjom od Saseksa otkrio je šta je tajna negovane kose Megan Markl.

foto: Profimedia

"Mnogi misle da Megan ima umetke u kosi, ali tokom dve godine saradnje, nikada joj nismo stavili nadogradnju. Sve je to njena, zdrava i bujna kosa", rekao je Džordž.

Tom prilikom on se osvrnuo i na promenu frizure, koju je megan napravila tokom karantina.

"Duga, prava kosa označava veliku životnu promenu i snagu. Ova nova frizura označava novo poglavlje za nju, bez strogih protokola i pravila".

foto: Profimedia

Iako sada bira dugu ravnu kosu, Megan Markl je u nekoliko intervjua otkrila da ona ima bujnu, prirodnu kovrdžavu kosu, kojoj je potrebna stilizacija.

Dok je profesionalno radila kao glumica, imala je blog na kome je delila savete i rutine vezane za negu kose. Ona je tada otkrila da je njenoj kosi veoma važna temeljna hidratacija, koja hrani krajeve i čini da kosa izgleda zdravo, sjajno i meko na dodir.

Jedna od tajni zdrave kose Megan Markl je i činjenica da se nije previše farbala, već je svoju boju nijansirala nešto svetlijim pramenovima i većinu svog života bila je brineta. Upravo zbog toga njena kosa je savršeno zdrava.

Inače, Megan je uvek imala dugu kosu, i ne eksperimentiše često kada su frizure u pitanju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track