BOLI VAS PREDNJI DEO STOPALA? Pogledajte šta treba da stavljate SVAKI DAN u obuću kako biste rešili ovaj problem!
Foto: Promo

BOLI VAS PREDNJI DEO STOPALA? Pogledajte šta treba da stavljate SVAKI DAN u obuću kako biste rešili ovaj problem!

Žena -

Znate onaj osećaj kad nakon dugog stajanja/hodanja prednji deo stopala počne da trne i stvara vam nervozu, a nedugo zatim počne i da boli toliko da ne možete do kraja da se naslonite na taj deo stopala? Postoji nešto što bi moglo da vas liši ovih tegoba, te samim tim i olakša hod – pogledajte OVDE!

To što se bolovi ponavljaju iz dana u dan ne znači da sebe treba da navikavate na njih, već da preduzmete nešto konkretnije. Kako biste ublažili, pa čak i u potpunosti eliminisali bolove iz prednjeg dela stopala, neophodno je da tom delu noge pružite dodatnu udobnost. Kako ćete to postići? Silikonskim ulošcima dizajniranim specijalno za ovaj deo stopala!

Silikonski ulošci za prednji deo stopala su tako mekani i „pufnasti“ da će vam biti neuporedivo udobnije sa njima nego bez njih, bilo da već imate problem bilo da ga nemate. Pošto će gornji deo stopala na kome je najveće opterećenje tokom hodanja i stajanja biti sa njima na mekanoj i udobnoj podlozi, bolovi koje imate će biti značajno ublaženi ili čak potpuno eliminisani.

--- A da li ovi ulošci postoje i kod nas na tržištu? Da i pritom su sada na AKCIJI – možete ih kupiti za 990 rsd (1 par) online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ---

foto: Promo

Ovi ulošci naročito su pogodni za žene koje često i dugo nose štikle. Prilikom nošenja štikli prednji deo stopala je konstantno pod pritiskom, plus se noga u tom položaju često kliza niz cipelu. Ovi ulošci će to sprečiti.

Dodatna prednost ovih uložaka u odnosu na ostale je ta što po sebi imaju rupice koje omogućuju da noga diše, da sa njima u obući ne bude toplije nego što biste želeli.

--- Ovi ulošci su sada na AKCIJI – možete ih kupiti za 990 rsd (1 par) jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ---

foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track