Najnovije vesti

MENJALA SAM POZU I JAKO SAM ZAMAHNULA NOGAMA! Zavalila se potom na leđa, a onda je nešto PUKLO! STRAŠNO!
Foto: Profimedia

Tužila proizvođača kreveta

MENJALA SAM POZU I JAKO SAM ZAMAHNULA NOGAMA! Zavalila se potom na leđa, a onda je nešto PUKLO! STRAŠNO!

Žena

Jedna žena je pre nekolikom godina ostala paralizovana nakon što je tokom seksualnog odnosa katapultirana iz kreveta. Onda je tužila proizvođača kreveta i tražila odštetu.

Kler Basbi iz Mejdenheda pretrpela je ozbiljnu povredu kičme kad je pala s visokog king-size kreveta s duplim madracem dok je s partnerom menjala pozu.

foto: Profimedia

Ova 46-godišnjakinja je pravdu potražila na sudu. Naime, tužila je firmu Berkshire Bed Company jer su joj, navodno, prodali krevet s greškom.

Firma je negirala da je njihov krevet uzrok povrede.

Sudija Bari Koter rekao je da je glavno pitanje u ovom slučaju je li krevet bio oštećen i jesu li povrede gospođe Basbi uzrokovane krevetom.

Na sudu je takođe pojašnjeno da je gospođa povređena oko 7 dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu uživala s partnerom Džonom Maršalom. Gospođa Kler na sudu je opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, ali, prema njenim rečima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu.

foto: Profimedia

- Osećala sam se kao da sam katapultirana s kreveta. Prilikom pada začula sam zvuk kao da je nešto puklo.

Basbi kaže kako smatra da dva madraca na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana te su nedostajali još neki delovi. Gospođin Vinston Hanter kazao je da je tačno da su okolnosti ove nesreće pomalo neobične, ali da je proizvođač kreveta svejedno odgovoran.

Advokati kompanije rekli su da je krevet bio propisno sastavljan te da delovi koji su nedostajali nisu mogli uzrokovati ovakvu nezgodu.

foto: Profimedia

kurir.rs/BBC

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...