KVALITET I UDOBNOST MUŠKE OBUĆE: Ne propustite sniženje i zakoračite u jesen u modelima od 100 odsto kože!
Foto: Promo

KVALITET I UDOBNOST MUŠKE OBUĆE: Ne propustite sniženje i zakoračite u jesen u modelima od 100 odsto kože!

Žena -

Kada se bira obuća, pored izgleda, najbitniji su kvalitet i udobnost. Najlepši osećaj je kada ni ne osetimo obuću u kojoj smo po ceo dan na poslu, u šetnji ili na proslavi. Ukoliko ste muškarac koji vodi računa o svom izgledu i utisku koji ostavlja, onda ste sigurno u potrazi za modelima koji će vas učiniti jedinstvenim. Ne propustite sniženje da upotpunite vaš stajling!

Fantastične mokasine L. Gusto od izuzetne prirodne kože, neizbežne su u svakom outfitu modernog muškarca. Garantuju vam lak i udoban korak, a možete ih kombinovati u raznim odevnim kombinacijama. Izaberite između crne, braon ili bordo i upotpunite vaš stil. Možete ih poručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 3.990 rsd ili pozivom na borj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ručno rađene cipele M.Casetti - Brown cap su od prirodne kože i sa vrhunskom završnom obradom. Ovaj klasik među cipelama pristaje bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan ili malo ležerniji stil uz farmerke. U ovim cipelama Vaš svaki korak će biti prijatan. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 11.200 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

M.Casetti handmade, brown kroko je još jedan popularan model. Prefinjene, elegantne i vrhunske završne obrade daju posebnu notu elegancije. Možete ih izabrati u braon ili maslinasto zelenoj boji. Poručite ih OVDE po ceni od 11.200 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ako želite upečatljiv model, onda su za Vas cipele handmade M.Casetti, snake skin. Potpuno drugačije i zanimljvog dizajna zmijske kože učniće Vaš stajling sigurno posebnim i primećenim. OVDE ih možete poručiti po ceni od 11.200 rsd ili pozivom na borj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

M.Casetti handmade loaf black London su fantastične, ručno rađene cipele, u kombinaciji dve boje: crne i sive. Urađene su od 100% kože, atraktivnog izgleda, sa mogućnošću uklapanja uz razne odevne kombinacije. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 11.200 rsd.

foto: Promo

* Celokupan asortiman proiyvoda možete pogledati OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track