strašno mršava

MILIONI JE PRATE SAMO DA PROVERE DA LI JE ŽIVA! Sinonim je za ANOREKSIJU sa 41 KG i njena mršavost BOLI! ŽIVI KOSTUR

Žena -

Evgenija Kuni (26) je već godinama sinonim za anoreksiju. Već prvom svojom slikom koju je postavila na internet postala je viralna, a njena mršavost je zastrašujuća i opasna.

Na jutjubu govori o šminkanju i modi, ali ona sve dublje ide u anoreksiju.

Gledaoci koji dolaze na njen kanal retko kada prate ono što govori o puderima, karminima ili odeći koju nosi. Mogu samo da u njeno telo - visoka je 170cm i ima manje od 41 kilograma.

✨?✨?

Објава коју дели Eugenia Cooney (@eugeniacooney) дана

Evgenija ima više od dva miliona pratilaca na Jutjubu. Do danas, zaradila je više od pola miliona dolara na račun svojih snimaka. Evgenija već godinama živi sa anoreksijom. Nikada nije potvrdila da ima anoreksiju, već publici šalje zagonetne poruke poput "nikad ne dopuštajte da ono što govore o vama utiče na vas". O sebi kaže da "prosto tako izgleda".

Pratioci joj uglavnom poručuju da je odavno trebalo da ode u bolnicu i započne sa lečenjem, još pre nekoliko godina. Neki je optužuju i za promovisanje anoreksije jer, dok prikazuje novu odeću koja spada sa nje, ne mogu a da se ne zapitaju da li je ona uopšte svesna da je bolesna, iako se čini da uživa u prizoru svog mršavog tela.

Pokrenuta je i peticija 2016. godine da se Evgenija ukloni sa Jutjuba. Prikupljeno je oko 16.000 potpisa, a onda je peticija ukinuta. Pokrenuto je još inicijativa uključujući i bojkot njenih snimaka, međutim, sve što je preduzeto je propalo jer je svaki vid pokušaja publike da joj pomognu Evgeniji privuklo još više pratilaca.

???

Објава коју дели Eugenia Cooney (@eugeniacooney) дана

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track