Najnovije vesti

KOJI DEO KUĆE VAM JE UVEK U NEREDU? Evo šta HAOS u kuće otkriva o vama, a ako vam je ovaj kutak prljav, imate OZBILJAN PROBLEM
Foto: Profimedia

feng šui

KOJI DEO KUĆE VAM JE UVEK U NEREDU? Evo šta HAOS u kuće otkriva o vama, a ako vam je ovaj kutak prljav, imate OZBILJAN PROBLEM

Žena

Kad svaki slobodni kutak doma ispunjava nered, u životu nema mesta ni za što novo. Živite u prošlosti zaokupljeni problemima, a pospremanje nereda omogućilo bi vam da se suočite sami sa sobom, jasnije razmišljate i da krenete napred, tvrdi Karen Kingston u knjizi "Rešite se nereda uz feng šui".

Međutim, neurednost često krije ozbiljnije probleme. Finansijski nered u obliku neplaćenih računa, dugovanja i rastrošnosti često označava prekinutu vezu s unutarašnjom kontrolom.

Radno mesto

Previše nereda na radnome mestu, koje predstavlja profesionalni uspeh, znači da nemate kontrolu nad karijerom ili da ste nezadovoljni poslom.

foto: Profimedia

Spavaća soba

Nered u domu, tačnije u spavaćoj sobi, odražava ljubavni život, ali ne nužno probleme s partnerom, nego i vlastite. Ako je haotična, možda pokušavate da izbegnete intimnost s partnerom, a verovatno bežite i od samog sebe zato što nikako ne možete pronaći mir.

foto: Profimedia

Podrum

Problemi koji 'tresu' temelje vašeg života ugledaju se neredom u podrumu. Nesigurni ste i mislite kako vas porodica i partner dovoljno ne podržavaju, što može izazvati trajnu nesigurnost i manjak samopouzdanja.

Nered u kuhinji - porodični problemi  

Nered u kuhinji predstavlja manjak duhovnosti i emocionalnosti. Verovatno ste pod stresom, umorni ili zbunjeni, a to se sve odražava u kuhinji. Ona je često mesto gde se povezujete s bližnjima i jačate odnose razgovarajući sa članovima porodice, pa se emocionalno povezujete s njima. Zato haos u kuhinji upućuje na probleme u porodičnim odnosima.

Haos u dnevnoj sobi - ne znate se opustiti U dnevnom boravku se odmarate i uživate u aktivnostima ili hobijima koji vas vesele, bilo da ste sa porodicom, prijateljima ili sami. Predstavlja opuštanje, zabavu, strast i rekreaciju, a previše nereda u njoj može značiti kako se ne možete opustiti i da vam je teško prepustiti se uživanju. Takođe može da znači kako se teško povezujete sa porodicom ili prijateljima.

foto: Profimedia

Neuredno kupatilo - ne brinete se za sebe Kupatilo pokazuje da brinete o sebe. Ako je neuredno ili toliko haotična da ništa ne možete pronaći, verovatno se borite protiv loših navika. One se ugledaju i u nedovoljnom vežbanju ili nevežbanju, malo odmaranja te lošoj ishrani. Ponekad može upućivati i na zanemarivanje sebe, a što je najvažnije, možda znači potpuni nedostatak samopoštovanja.

foto: profimedia

kurir.rs/24satahr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...