NE OSEĆAJTE SE NELAGODNO ZBOG GUBITKA KOSE: Rešite ovaj problem na vreme jednostavno i prirodnim putem!
Foto: Profimedia

NE OSEĆAJTE SE NELAGODNO ZBOG GUBITKA KOSE: Rešite ovaj problem na vreme jednostavno i prirodnim putem!

Žena -

Gubitak kose za sve predstavlja noćnu moru! Ukoliko ste primetili da vam se kosa proredila, dlaka stanjila, ne čekajte da to uzme maha još više. Kako biste rešili ovaj problem, važno je znati da se on mora srediti i unutar organizma, a ne samo na površini. Zato je veoma važno da se odabere preparat koji će da deluje iznutra i koji je na prirodnoj bazi.

U pitanju je Bob’s secret preparat koji sadrži pažljivo odabrane sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose i odlični su i kao prevencija protiv ćelavosti. Pored toga, doprinosi i čvrstoći i stabilnosti noktiju i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Nakon korišćenja raznih preparata i višegodišnjeg istraživanja u Parizu, Bob Kovačević shvatio je da sve probleme u vezi sa kosom treba tretirati iznutra, a ne spolja, jer su efektiji bolji i dugotrajniji. Nakon duge potrage, našao je odgovarajućeg proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, ponuditi kupcima ono što im zaista i treba i efikasno se boriti za očuvanje korena kose. Rezultati su došli brzo i tako je nastao jedinstven Bob’s secret preparat.

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je akcija 2+1 gratis (platite dva, treći dobijate gratis) i 3+2 (platite tri, još dva dobijate gratis).

**Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track