Najnovije vesti

MOJA MAMA JE UMRLA MOŽETE LI DA SE BRINETE O NAMA Pred vratima joj je stajao dečak sa bebom umotanom u ćebe! Njegove reči LEDE KRV
Foto: Profimedia/Ilustracija

Srećan kraj

MOJA MAMA JE UMRLA MOŽETE LI DA SE BRINETE O NAMA Pred vratima joj je stajao dečak sa bebom umotanom u ćebe! Njegove reči LEDE KRV

Žena


 

Džesika Penjojer iz Arizone ispričala je medijima da joj je na vrata pokucao petogodišnji dečačić, njen komšija po imenu Salvatore. U ruci je držao dvomesečnu sestricu umotanu u ćebence.

- Moja mama je umrla pod tušem. Možete li vi da se brinete o nama? - glasilo je pitanje dečačića. Džesika je, prirodno, bila u šoku.

foto: Profimedia/Ilustracija

A šta se dogodilo? Njihova majka, Kejtlin, onesvestila se dok se kupala. Takvu ju je pronašao Salvatore i, pomislivši da je umrla, otišao je da potraži pomoć. Komšinica Kejtlin je, prirodno, odmah pozvala Hitnu pomoć, a cela priča dobila je srećan epilog jer su lekari uspeli da je vrate u život.

- Stajao je na pragu i držao u ruci, kako sam u prvi mah pomislila, lutku. Bila sam van sebe - objašnjava Džesika medijima.S druge strane, Kejtlin kaže da joj je sin spasao život, što i jeste tačno. Jer da nije otišao do komšinice, sva je prilika da bi se Kejtlin udavila.

Mali Salvatore se sada, kao i njegova mama, oporavljaju od traume.

- Svaki dan nam je novi izazov. Salvatore je stalno zabrinut, stalno pita da li sam dobro i hoću li umreti - kaže ova majka.

foto: Profimedia/Ilustracija

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...