Najnovije vesti

NE DOZVOLITE DA DOŽIVITE NEPRIJATNOST ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA: Evo koji je najdelotvorniji način da rešite ovaj problem!
Foto: Profimedia

NE DOZVOLITE DA DOŽIVITE NEPRIJATNOST ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA: Evo koji je najdelotvorniji način da rešite ovaj problem!

Žena

Mnogi se bore sa problemom prekomernog znojenja, jer može da utiče na svakodnevne aktivnosti. Osim što može da dovede i do većih problema kao što su gljivične ili bakterijske infekcije, može se odraziti i na društveni život i stvoriti osećaj neprijatnosti i anksioznosti. Dosta njih je isprobalo razne preparate koji samo delimično i kratkotrajno deluju. Sada ne morate više da zapostavljate svoj društveni život, jer na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu protiv prekomernog znojenja.

Perspi-Guard® uvezen je iz Engleske, klinički odobren sprej i rešava problem prekomernog znojenja. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od teškog oblika prekomernog znojenja, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima i leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela.

Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno, Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Ovaj fantastični proizvod naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...