ŽENA IMALA GROZNOG STANODAVCA, ALI JU JE NAUČIO ZLATA VREDNOM TRIKU: Kada je na ovaj način oprala KUPATILO sve je ZABLISTALO!
Foto: Profimedia

KORISNO

ŽENA IMALA GROZNOG STANODAVCA, ALI JU JE NAUČIO ZLATA VREDNOM TRIKU: Kada je na ovaj način oprala KUPATILO sve je ZABLISTALO!

Žena -

Fejt Durand s dve prijateljice unajmila je maleni ranč na Floridi, a gazda im je bio stariji muškarac koji mladim devojkama nije verovao da znaju da održavaju kuću čistom.

Stalno ih je proveravao i nije im dao da bilo šta menjaju. Jednom je došao u proveru i nije mu bilo drago kada je video da kada ne blista od čistoće.

foto: Profimedia

On je tada otišao u kuhinju i vratio se s deterdžentom za posuđe i metlom. Izlio je deterdžent po kadi i dobro je izribao metlom. Kada je bio gotov, sve je isprao vodom i kada je bila čista kao da je nova. Iako se ubrzo odselila s imanja i zaklela se kako više nikad neće živeti kod takvog stanodavca, ovaj trik s deterdžentom za posuđe i metlom ipak je zapamtila.

"Ovu metodu za čišćenje kade koristim redovito od tada i najbolja star od svega je što se ne morate saginjati dok ribate kadu, a na kraju sve ispadne jednako čisto", izjavila je Fejt.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Apartmentherapy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track