PLIŠANA IGRAČKA ZA DECU SVIH UZRASTA: Obradujte klince igračkom koja se PRETVARA U ĆEBENCE!
Foto: Promo

PLIŠANA IGRAČKA ZA DECU SVIH UZRASTA: Obradujte klince igračkom koja se PRETVARA U ĆEBENCE!

Žena -

Bliži se period kupovine novogodišnjih poklona, a svakako da su klinci ti koje najpre moramo obradovati. Iako ih uglavnom imaju na pretek, plišanih igračaka ipak nikad dosta. A zamislite još kada bi igračka mogla da se pretvori u ćebence kojim će se ušuškati kada legnu da spavaju – pogledajte OVDE!

Gotovo da ne postoji dete koje se neće obradovati ovoj igrački, bilo da se radi o devojčici, bilo o dečaku. Ova igračka može da bude IGRAČKA, JASTUK i ĆEBENCE! To će im biti beskrajno zabavno! Obožavaće što iz trbuha svog plišanog ljubimca (na raspolaganju su LAVIĆ i NILSKI KONJ) za tili čas mogu da izvuku svoje mekano, toplo ćebence! A i vama će biti mnogo lakše da uspavate svog mališana kada može da se pokrije svojom omiljenom plišanom igračkom.

***Danas se može kupiti po SUPER CENI OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Izaberite lavića ili nilskog konja i obradujte klince!***

foto: Promo

Dimenzije ćebeta su 170 cm x 140 cm. Kada se ćebe izvadi, životinja je i dalje tu, na njemu, ali na samoj sredini kako ne bi bila blizu detetove glave i ometala ga dok spava.

***Danas se po SUPER CENI od 1.990 rsd može kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Izaberite lavića ili nilskog konja i obradujte svoje klince!***

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track