EMA LEBANOV IZ PANČEVA MEĐU 10 NAJLEPŠIH DEVOJAKA NA SVETU: Predstavljala Srbiju na svetskom izboru lepote u Egiptu! (FOTO)
Foto: Printscreen

uspeh

EMA LEBANOV IZ PANČEVA MEĐU 10 NAJLEPŠIH DEVOJAKA NA SVETU: Predstavljala Srbiju na svetskom izboru lepote u Egiptu! (FOTO)

Žena -

U Egiptu, zemlji faraona, održan je jedini internacionalni izbor lepote u svetu u ovoj godini. Reč je o Miss Eco Teen International, takmičenju u kategoriji devojaka između 16 i 19 godina.

Takmičenje je pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija. Glavna tema takmičenja je promocija ekologije i ekoturizma u svetu kao i podizanje svesti i savesti o značaju očuvanja životne sredine i prirodnih resursa.

Srbiju je na ovom prestižnom takmičenju predstavljala Ema Lebanov iz Pančeva. Osamnaestogodišnja Ema Lebanov je na kastingu organizovanom u kompaniji Miss Yu izabrana da predstavlja Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju i da organizatorima takmičenja, žiriju i lepoticama iz celog sveta predstavi prirodne lepote i najzanimljivije turističke destinacije naše zemlje.

Devojke iz celog sveta predstavljale su se prvo u narodnoj nošnji, zatim su imale zajedničku koreografiju koju su odigrale zajedno sa prošlogodišnjom pobednicom, Miss Eco Teen International 2019.

Srpska predstavnica Ema Lebanov uspela je da se plasira u top 10 najlepših. Pored toga osvojila je još tri titule. Izabrana je za zaštitno lice hotela gde su devojke boravile deset dana tokom priprema.

Kurir.rs/http://pancevo.mojkraj.rs//M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track