MALI, A MOĆAN: Kućni aparat koji pravi kokice BEZ ulja i BEZ prljanja posuda!
Foto: Promo

MALI, A MOĆAN: Kućni aparat koji pravi kokice BEZ ulja i BEZ prljanja posuda!

Žena -

Kokice su idealna grickalica za ove hladne dane kada ne možemo napolje. On upotpunjuju gledanje nekog dobrog filma, serije, a sjajno je kada zbog njih ne morate da zasmrdite celu kuću, ne izgrebete šporet i ne zagori vam šerpa. Samo jednim dugmencetom do zdravih kokica uz ovaj moćni aparatić – pogledajte OVDE.

Minijoy aparat za kokice je superpraktičan aparat za kokice – toliko je mali i lagan, sa njim su kokice još zdravije i nema pranja šerpi! Ne samo da nema ribanja, već bukvalno nikakvog pranja! On umesto vas pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše, pa nije potrebno dodavati u njega ulje. Samim tim se ne prlja, ni on ni druge posude.

Kako se prave kokice? Sipajte kukuruz u aparat, pritisnete dugme i kokice su gotove! Njegova snaga je 1200w, a kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova.

***Sada se ovaj genijalni aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično SNIŽENOJ CENI!***

Online kupovina, Hangar, Prometz, Aparat za kokice, Kokice, Grickalice, Ukusno, Hrana, Praktično
foto: Promo

Upotpunite hladne večeri koje dolaze ovim čudesnim izumom i učinite svako gledanje filmova kod kuće poput bioskopskog iskustva (samo još udobnije i opuštenije).

Pogledajte na kom principu radi ovaj fenomenalni aparat:

***Iskoristite AKCIJU i već danas po super ceni od 2.900 rsd poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće! Poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.***

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track