Obradujte ukućane ovim ukusnim obrokom
Sastojci:
3 manja krompira1 praziluk 500 gr pilećih grudi 200 gr šampinjona 150 gr kačkavalja mast so italijanska mešavina začina 50 gr putera 30 gr brašna 500 ml hladnog mleka 40 gr parmezana
Priprema:
Stavite krompir u ljusci da se kuva. Izdinstajte pečurke. Kad su gotovo sklonite sa vatre. Dodajte praziluk, malo propržite, posolite, i dodajte pileće meso. Posolite i dodajte mešavinu začina. Vratite šampinjone. Napravite bešamel. U šerpu sipajte puter, dodajte brašno, malo propržite i dodajte hladno mleko. dodajte rendani kačkavalja. Prelijte meso bešamel sosom, promešajte, stavite u nauljen pleh i pospite parmezanom. Pecite na 180 c – 35 minuta.
Kurir.rs/iggy the cook/M.M.