SREDITE PROSTOR UZ MINIMALNO ULAGANJE: Ovi detalji svaki enterijer čine modernim i skladnim!
Foto: Promo

SREDITE PROSTOR UZ MINIMALNO ULAGANJE: Ovi detalji svaki enterijer čine modernim i skladnim!

Žena -

Predstavljamo vam detalje koji su već uveliko pravi hit u svetu. Svakom prostoru daju dozu elegancije i moderni ugao, a na njih ne morate da trošite puno novca. Nisu previše napadni, a ostavljaju pozitivan utisak na prvi i svaki naredni pogled. Svi će vam zavideti na uređenoj prostoriji sa ovim detaljima, tako da nimalo ne čudi činjenica da dominiraju u svetu uređenja enterijera.

Akrilni samolepljivi zidni sat Vila dimenzija je 30 x 30 cm, srebrne boje sa efektom ogledala. Materijal je plastika – akril, centralni deo se kači na ekser, a dekoracije su samolepljive i lepe se na zid. Njihova debljina je 1 mm. Sat koristi običnu 1.5V AA bateriju. Vila sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona po sniženoj ceni od 1.800 rsd.

Hangar
foto: Promo

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Klikom OVDE ga možete videti i u crnoj varijanti. Sat T4311S naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

Hangar
foto: Promo

Metalni rustik sat daće prostoru svežinu i notu moderne elegancije. Crne je boje, prečnika 50 cm. Kači se na ekser, a sa zadnje strane se nalazi točkić za podešavanje vremena. Koristi običnu 1.5V AA bateriju. Rustik sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.200 rsd.

Hangar
foto: Promo

Elegantan, podni čiviluk rešiće sve muke viška stvari koje uvek završe po stolicama ili ih nespretno strpamo negde kada dolaze gosti. Prvi model je ukupne visine od 170 cm, baze od mermera sa prečnikom od 32 cm. Gornja strana ima visoki sjaj, dok su bočne strane matirane. Drška je od metala i čelika, a boja mat crna. Ovaj čiviluk naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.500 rsd. Dostava je besplatna.

Hangar
foto: Promo

Drugi model elegantnog podnog čiviluka je sličan prethodnom – njegova ukupna visina iznosi 170 cm, baza je od mermera prečnika 32 cm. Gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, u crnoj mat boji. Za razliku od prethodnog, zakačaljke su okrugle, od metala i mermera. Ovaj čiviluk naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.500 rsd. Dostava je besplatna.

Hangar
foto: Promo

Podna montažna polica pravi je izbor i rešenje za stvari koje ne znate ili nemate gde da smestite, a da izgleda uredno. Dimenzija je 130 x 41 x 31 cm i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari. Cevi su metalne, konektori plastični i ima dekorativna plastična platna. Montira se veoma lako i uputstvo za sklapanje dolazi uz nju. Cena podne montažne police trenutno je snižena i iznosi 1.557 rsd, dok je dostava besplatna, a garancija važi 2 godine. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Akcija traje do isteka zaliha!

Hangar
foto: Promo

*Celokupnu ponudu modernih i praktičnih aksesoara za uređenje prostora pogledajte klikom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track