SARA JE IMALA 160 KG, PA SMRŠALA 65 ZA 15 MESECI: Drugarica je nije ni prepoznala, pomislila da je muž vara sa DRUGOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

DRASTIČNA PROMENA

SARA JE IMALA 160 KG, PA SMRŠALA 65 ZA 15 MESECI: Drugarica je nije ni prepoznala, pomislila da je muž vara sa DRUGOM! (FOTO)

Žena -

Sara Bjukenan (34) bila je morbidno gojazna i težila gotovo 160 kilograma. No, sve se promenilo kada je 2019. posetila doktora koji joj je rekao da boluje od dijabetesa te da će verovatno morati da ugradi gastrični bajpas, što ju je jako uplašilo.

"Nisam znala koliko se stanje zapravo pogoršalo. Stalno sam se brinula da ću dobiti infarkt i da neću moći da budem uz decu", izjavila je. Oduvek je bila gojazna, a najviše je volela da jede sendviče i hleb.

Tokom idućih 10 meseci odbacila je nezdravu hranu i počela da pravi domaća jela od nule i svakog dana da trči i šeta. Zahvaljujući tome izgubila je neverovatnih 65 kilograma i sada teži 92 kilograma.

Zbog naglog gubitka kilograma postala je toliko neprepoznatljiva da je došlo do jednog urnebesnog nesporazuma s njenom poznanicom.

"Čekali smo mog oca kada nas je moja prijateljica spazila i pomislila kako moj suprug Daniel ima ljubavnicu. Onda je shvatila da sam to ipak ja. Bilo je urnebesno, ali i pomalo laskavo. Moj muž ima novu ženu, doslovno. Napokon se osećam kao prava ja, srećna sam", ispričala je Sara.

"Izgleda toliko drugačije da su mnogi pomislili da se radi o drugoj ženi. Preponosan sam na nju zato što je uspela da izgubi toliko kilograma u tako kratkom roku", priznaje Daniel.

"Sin me stalno grli i kaže kako me sada napokon može obgrliti. Ne mogu biti srećnija", zaključila je Sara.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track