NAJBOLJI SAVEZNIK ZA LICE BEZ BORA, MRLJA I PODOČNJAKA: Vitamin C serum!
Foto: Profimedia

NAJBOLJI SAVEZNIK ZA LICE BEZ BORA, MRLJA I PODOČNJAKA: Vitamin C serum!

Žena -

Tajna savršenog izgleda kože krije se u koncentraciji vitamina C. Sjajan ten podrazumeva odsustvo bora i mrlja, kao i zaštićeno lice od spoljnih uticaja. Sve ovo možete postići uz revolucionarnu formulu koju sadrži Dr. Viton vitamin C serum! Obogaćen organskom hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E, poznatim i kao „vitamin lepote“, uljem jojobe za dubinsku hidrataciju i ishranu kože, ferulinskom kiselinom koja usporava proces starenja i održava količinu elastina u koži, revitalizovaće vašu kožu na prirodan i moćan način.

Online kupovina, Hangar
foto: Promo

Ako patite od crvenila kože, pojave tamnih fleka ili drugih promena u boji, visoko kvalitetan serum Dr. Viton vitamin C može biti u stanju da vam pomogne da postignete izjednačen ton kože. Ukoliko imate problema sa suvoćom kože, serum je nešto što morate imati. Sa njim možete da uživate u visokoj koncentraciji vitamina koji su vašem telu zaista potrebni kako bi se poboljšala celokupna hidratacija kože. Ovo su samo neke od mnogih prednosti vitamina C za kožu i lice. Najlakše je naći losione i kreme za koje tvrde da sadrže vitamin C, ali važno je shvatiti da koži treba jako visoka koncentracija ovog vitamina da bi došlo do rezultata, a to ćete naći samo u Dr. Viton C serumu.

Cena ovog moćnog seruma iznosi samo 1.800 rsd, a porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja