SILIKONKA OD KOJE STREPI LEPŠI POL! Ima dvoje dece, 33 godine i nabija KOMPLEKSE: Žene misle da ću im ukrasti MUŽEVE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

POHVALILA SE

SILIKONKA OD KOJE STREPI LEPŠI POL! Ima dvoje dece, 33 godine i nabija KOMPLEKSE: Žene misle da ću im ukrasti MUŽEVE! (FOTO)

Žena -

Trejsi Kis (33) ponosi se svojim izgledom i potrošila je 70.000 funti (više od 78.000 evra) na svoj izgled, koji joj je pomogao da prikupi gotovo 700.000 pratilaca na Instagramu.

Ona je priznala koliko operacija je imala da bi došla do savršenog izgleda.

"Radila sam dvije operacije očiju, rinoplastiku, četiri zahvata na grudima, labiaplastiku i brazilsko podizanje zadnjice", nabrojala je ova majka. U bližoj budućnosti planira operaciju kapaka, koja će je koštati 4.600 evra, a nakon koje se nada da će izgledati još mlađe.

Ukratko, njen stav je da je "plastika fantastična". Trejsi je prvi put pod nož otišla radi povećanja grudi kada je imala samo 18 godina, a ostalim opracijama podvrgnula se nakon što je dobila svoju decu Mili (13) i Gabrijel (8).

"Uspela sam toliko pomladiti svoje telo da ponekad pozajmljujem odeću svoje ćerke", otkrila je ona. Iako Trejsi smatra da izgleda odlično, mnogi je osuđuju zbog njenog izgleda.

"Druge majke se boje da ću im oteti muževe ili misle da sam p*rno glumica. Često čujem komentar poput: 'Majke ne treba da se ponašaju kao ti' ili 'Sakrij svoje telo, odvratno je'. Međutim, bez obzira na to što govore, ja ću uvek biti svoja i raditi po svome", ispričala je.

"Kako bih bila najbolja majka svojoj deci, prvo moram biti srećna sa sobom. Kada radim što me usrećuje, onda sam i srećnija u odnosu prema svojoj deci. Osećam se odlično, razmišljam pozitivno i nikoga ne povređujem, stoga smatram da bi svi trebalo da žive tako", zaključila je Trejsi.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/DailyStar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja