BLIŽI SE DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta da joj poklonite, a da bude i lepo i korisno!
Foto: Promo

BLIŽI SE DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta da joj poklonite, a da bude i lepo i korisno!

Žena -

Žene obožavaju poklone, a najlepši su im oni od srca. To je istina, ali istina je i da vole da dobiju nešto korisno. Znate li šta je to što treba baš svakoj ženi i sa čime sigurno nećete promašiti? Pa razmislite samo ispred čega provode najviše vremena... Pogledajte OVDE šta treba da joj poklonite!

OGLEDALO je savršen poklon za svaku ženu, bezobzira o kojim godinama se radi i bezobzira na to koliko dugo ste zajedno u vezi ili braku. To je i lep i koristan poklon, a ovo ogledalo koje vam ovom prilikom predlažemo nije obično ogledalo, već ogledalo koje će joj biti korisnije i praktičnije za upotrebu nego ijedno koje je do sada imala. Zašto?

  1. Zato što ovo ogledalo uveličava čak 10X
  2. Zato što ima LED svetlo, pa će moći da se sređuje ispred njega kakvo god da joj je osvetljenje u kupatilu
  3. Zato što ima fleksibilnu dršku koja može da se zakači za bilo koju ravnu površinu
  4. Zato što je dovoljno veliko da može lako da sredi obrve, nausnice, našminka se i dovoljno malo da može da stane u torbu da ga ponese

***Gde ima da se kupi ovo „čarobno“ ogledalo?Po ceni od 1.490 rsd možete ga poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Online kupovina, Hangar, Prometz
foto: Promo

Žene češće koriste proizvode kao što je ovaj, ali ovo ogledalo svakako mogu koristiti i muškarci. Zgodno je, recimo, kako prilikom brijanja i sređivanja brade/brkova/zulufa ne biste pogrešili, kako biste bili što precizniji i pedantniji.

***Ovo specijalno ogledalo možete poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.490 rsd.***

Online kupovina, Hangar, Prometz
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track