NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SE SVAŠTA NAUČI, A OVOG PUTA JE TO TRIK ZA KESU ZA SMEĆE: Štedi vreme, a nervoznijima i živce! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

treba probati nove stvari

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SE SVAŠTA NAUČI, A OVOG PUTA JE TO TRIK ZA KESU ZA SMEĆE: Štedi vreme, a nervoznijima i živce! (VIDEO)

Žena -

Tik Tokerka je pokazala veoma jednostavan, a opet efektan trik. Naravno, tiče se kuhinje jer izgleda da se u kuhinji i kupatilu gubi najviše vremena pa zato toliko trikova vezanih za te dve prostorije. Ne kažemo da ti saveti nisu dobri, naprotiv. Mnogo puta se desilo da nam neki video sa društvenih mreža pomogne u svakodnevnom životu ili da nam jednostavno "otvori" oči za nešto što nismo znali.

Mama sa Tik Toka nam je pokazala lakši način za stavljanje kese za đubre u kantu. Uzela je kesu i umesto da je prvo stavi na dno, ona je stavila prvo na ivice i zatim spuštala ka dole i tako izbegla balončiće i naduvavanje koje prati stavljanje kese na stari način. Izgleda zanimljivo i lako i svakako vam može pomoći. Što se vremena tiče, uštedećete ga jer ako stavite kesu na ovaj način nećete morati da vadite i stavljate opet ako je vazduh ušao.

Dosta ljudi na mreži je videlo ovaj snimak i mnogi su prokomentarisali da im je to uštedelo vreme i spaslo živce, a drugi su rekli da im je pomoglo u svakodnevnim obavezama vezanim za kuću. Bilo kako bilo, zanimljiv trik koji može da se proba.

@athomewithshannon

Best LIFE HACK! So simple & saves me in my every day life! ?@houseoffninetysix #hack #lifehack #learnontiktok #momhack #hacks

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track