Najnovije vesti

3D SATOVI SU SAVRŠENA DEKORACIJA: Ne propustite da po sniženoj ceni uredite prostor na originalan način!
Foto: Profimedia

3D SATOVI SU SAVRŠENA DEKORACIJA: Ne propustite da po sniženoj ceni uredite prostor na originalan način!

Žena

Uvek je pravo vreme da oplemenite ili preuredite vaš poslovni prostor, omiljen kutak ili dom. Svaka promena donosi potpuno drugu energiju i osećaj zadovoljstva. 3D satovi su definitivno najpopularniji trend kad je preuređenje u pitanju. Oduševljavaju svakoga i daju upečatljiv i jedinstven izgled ambijentu u kom se nalaze. Ako želite da baš vaš prostor bude specifičan i nesvakidašnji, izaberite neki od najtraženijih modela i iskoristite ovo fantastično sniženje!

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Ovaj sat možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.100 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

Hangar
foto: Promo
Hangar
foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.100 rsd.

Hangar
foto: Promo

* SNIŽENJE traje od 21 - 23. februara 2021.

**Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE. ***Garancija na sat iznosi 2 godine.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...