DERMATOLOG DR SONJA SATTLER: Kako pravilnom hidratacijom kože postići mladalački izgled?
Foto: Printscreen

Idućeg vikenda skup posvećen najvećim stručnjacima estetske medicine i anti-aginga iz Srbije i regiona

DERMATOLOG DR SONJA SATTLER: Kako pravilnom hidratacijom kože postići mladalački izgled?

Žena -

BEOGRAD - Jedna od vodećih svetskih dermatologa u oblasti estetske medicine dr Sonja Sattler upoznaće vodeće lekare iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije sa najnovijim tehnikama rada iz oblasti estetske medicine i anti-aginga.

Fokus predstojeće edukacije, koja će biti održana u subotu, 6. marta 2021, jeste jačanje svesti o važnosti lepe i hidrirane kože žena, ali i muškaraca, svih dobi te kako postići zdrav i negovan izgled kože koristeći preparate renomirane nemačke kuće Merz Aesthetics, čije su zvezde ovog proleća fileri Belotero Revive i Radiesse.

Organizator skupa je jedna od vodećih marketinških kompanija u regiji Medis, koja intenzivno radi sa zdravstvenim radnicima širom regiona na unapređenju estetske medicine.

Dr Sonja Sattler je izvršna direktorka Međunarodnog društva za dermatološku hirurgiju i organizovala je brojne skupove sa ciljem usavršavanja dermatologa i plastičnih hirurga. Dr Sattler je i svetski priznat Merz Aestethics trener i velika je čast što dolazi u Beogradu i time lekarima širom regiona približimo najnovije svetske trendove.

dr Sonja Sattler
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

01:53

KORONA VIRUS OKIDAČ ZA ANKSIOZNOST: Usled pandemije sve GORE MENTALNO zdravlje građana (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track