ZA SAVRŠENE ZUBE, LICE I KOSU: Iznenadićete se kada saznate koliko benefita možete imati od ovog sastojka!
Foto: Profimedia

ZA SAVRŠENE ZUBE, LICE I KOSU: Iznenadićete se kada saznate koliko benefita možete imati od ovog sastojka!

Žena -

U drevnim vremenima, dame su obično „crnele“ svoje zube ugljem kako bi uklonile nečistoće sa njih. Ova tradicija zadržala se do današnjeg dana, jer se zubne paste na bazi crnog bambusovog uglja koriste za izbeljivanje zuba i njihovu lepotu! Crni bambusov ugalj popularno se naziva „crni dijamant“, zahvaljujući svojim posebnim sposobnostima čišćenja i upijanja. Vekovima se koristi u medicini i kozmetologiji u Egiptu, Indiji, Kini, Japanu.

Crni ugalj koji se dodaje formuli zubne paste doprinosi izbeljivanju površine zuba, delotvorno uklanja plak i sprečava stvaranje kamenca i propadanje zuba. Zubna pasta deluje kao osveživač zuba sprečavajući neprijatne mirise i ne oštećuje gleđ.

Zubna Pasta
foto: Promo
  • delotvorno izbeljuje ne oštećujući gleđ zuba
  • pruža zaštitu od plaka i kamenca
  • obezbeđuje svež dah duži vremenski period.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ekstra sniženoj ceni od samo 265 rsd.

Ukoliko želite da izbelite zube i pružite im dodatnu antibakterijsku zaštitu, zubna pasta „Silver“ je prava pasta za Vas.

Zubna Pasta
foto: Promo

Sadrži mikro granule aktivnog uglja i koloidno srebro. Zahvaljujući specijalnim aktivnim komponentama, delotvorno izbeljuje zube, ne oštećujući gleđ, pruža antibakterijsku zaštitu i sprečava nastajanje zubnog kamenca.

Zubnu pastu „Silver“ naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ekstra sniženoj ceni od samo 265 rsd.

Sredstva za čišćenje lica koja sadrže bambusov ugalj odlično čiste i idealna su za uklanjanje mitisera i dubinsko čišćenje pora. Specijalni proizvodi za telo na bazi bambusovog uglja nežno uklanjaju mrtve ćelije kože, izvlače toksine i upijaju nečistoće.

Ovom posebnom trakom za nos rešićete se svih „neprijatelja“ koji se tu nalaze. Njena primena je jednostavna:

  1. Temeljno očistite kožu penom za čišćenje, ili sapunom i vodom. Zatim navlažite nos toplom vodom
  2. Nanesite tamnu, sjajnu stranu trake (prethodno uklonite providnu foliju) i dobro pritisnite na nos kako bi nalegla celom površinom
  3. Ostavite traku na koži da se osuši u potpunosti (oko 10 – 15 minuta) i
  4. Pažljivo uklonite traku. Oduševićete se – sva nečistoća ostaće na njoj.
Zubna Pasta
foto: Promo

Black clean traku za nos naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 149 rsd.

Ukoliko imate kosu sklonu brzom prljanju, potreban Vam je detoks balzam. Njegova bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled.

Zubna Pasta
foto: Promo

Detoks balzam:

  • Značajno smanjuje negativni uticaj spoljne sredine
  • Stvara zaštitni sloj na površini stabljike dlake, sprečavajući štetni uticaj hemikalija i toksina iz spoljne sredine na kosu i kožu glave
  • Štiti kosu od sredinskog stresa, ultraljubičastog zračenja i slobodnih radikala
  • Oporavlja i jača dlaku čitavom dužinom, vraćajući joj vitalnost i energiju i dajući joj jasan, zdrav sjaj.

Detoks balzam naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 690 rsd.

* Snižene cene traju do isteka zaliha.

** Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

Promo tekst

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track