ŽELITE DA SMRŠATE? Evo kako da istopite salo sa stomaka, butina i zadnjice BEZ teških dijeta i „magičnih“ napitaka!
Foto: Promo

ŽELITE DA SMRŠATE? Evo kako da istopite salo sa stomaka, butina i zadnjice BEZ teških dijeta i „magičnih“ napitaka!

Žena -

Iako je mnogo toga zatvoreno i čini nam se da nemamo kuda da idemo, nije tako. Upravo ova nova ograničenja su nam otvorila neke nove vidike, učinila da se više okrenemo prirodi, da umesto da sedimo zatvoreni u kafićima više vremena provodimo u prirodi, u pokretu. Vreme će biti sve lepše, priroda sve bujnija, pa ćemo moći da spojimo i lepo i korisno – i uživanje u prirodnim lepotama i fizičku aktivnost zarad skidanja viška kilograma.

Nije neophodno da se, ako to ne volite i ne prija vam, iscrpljujete klasičnim treninzima. Dovoljno je da šetate malo više nego inače i pojačate efekat „topljenja“ specijalnom odećom. Na šta mislimo? Mislimo na SUPER FIT bermude i pojas! Zašto su oni specijalni?

Zato što su izrađeni od NEOTEXA, materijala koji izaziva da se u predelu na kom ga nosite znojite više nego inače. Kilogrami se tako brže tope, izbacuju se toksini, a ono što će obradovati žene jeste da pomaže i pri rešavanju problema sa CELULITOM! Pojas je idealan za sve one muškarce i žene koje žele da skinu salce sa stomaka, a bermude pomažu da se više oznojite u predelu butina i zadnjice. Mogu da se nose ispod odeće i da niko ne zna da ih imate na sebi.

A danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU!

Hangar
foto: Promo

Bermude se čak mogu nositi i samostalno kada je lepše vreme, a neće smetati ni ako ih nosite ispod trenerke ili širih pantalona. Sa Neotexom na sebi ćete se znojiti više nego inače čak i kada nemate fizičku aktivnost, a ako je imate, rezulatati će biti još bolji! U pojasu i bermudama kao što su ove mršave i brojne zvezde čija vitka tela gledamo na televiziji.

Danas su na VELIKOM POPUSTU i pojas možete poručiti OVDE i bermude OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track