ZDRAVE GRICKALICE: Ukusne kokice BEZ ulja, BEZ zagorelih posuda, BEZ grebanja šporeta šerpom!
Foto: Promo

ZDRAVE GRICKALICE: Ukusne kokice BEZ ulja, BEZ zagorelih posuda, BEZ grebanja šporeta šerpom!

Žena -

Kad već uveče nema gde da se izađe i pritom je hladno i sumorno, ušuškajte se kod kuće sa porodicom ili prijateljima i napravite filmsko veče! Uživajte u toplini svoga doma grickajući svoje omiljene kokice, ali za razliku do sada, u zdravoj varijanti– pogledajte OVDE kako da bez ulja i putera napravite jednako ukusne kokice!

Ovaj kućni aparat za kokice je superpraktičan – mali je i lagan, sa njim su kokice još zdravije i nema pranja šerpi! Ne samo da nema trljanja žicom po zagorelom dnu, već bukvalno nikakvog pranja! Aparat umesto vas pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše, pa nije potrebno dodavati u njega ulje. Takođe, nećete morati da drmate šerpu levo desno kako kokice ne bi zagorele, pa ćete tako izbeći i oštećenje ploče šporeta.

Koristi se vrlo jednostavno: Sipajte kukuruz u aparat, pritisnete dugme i kokice su gotove! Njegova snaga je 1200w, a kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova.

***Danas se ovaj kućni pop-corn aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično SNIŽENOJ CENI!***

Hangar
foto: Promo

Pogledajte na kako radi:

***Danas se ovaj kućni pop-corn aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično SNIŽENOJ CENI od 2.900 rsd!***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track