KUDA SA ZIMSKOM GARDEROBOM: Evo kako da uštedite i do 75% prostora u ormanu/krevetu!
Foto: Promo

KUDA SA ZIMSKOM GARDEROBOM: Evo kako da uštedite i do 75% prostora u ormanu/krevetu!

Žena -

Stiže nam lepo vreme, pa ćemo, ko već nije, uskoro početi sa prepakivanjem glomaznih zimskih stvari. One zauzimaju mnogo mesta, prave „gužvu“ koja onemogućuje da orman izgleda uredno. Međutim, postoji vrlo jednostavno rešenje za to – vakuum kese! Pogledajte OVDE zašto su korisnije od običnih kesa!

Vakuum kese su jedna od najpraktičnijih stvari za domaćinstvo ikada izmišljenih! Za ne poverovati je koliko prostora štede – i do čak 75%! Kada spakujete stvari u njih i izvučete vazduh usisivačem, moći ćete da spakujete u orman mnogo više stvari nego što ste mogli do sada. Iako će garderoba izgledati u njima izgužvano, videćete kad ponovo dođe zimska sezona i izvadite ih da izgleda kao nova, da se nije oštetila, kao i da je sačuvala miris omekšivača u kom ste je oprali pre pakovanja.

Vakuum kese su genijalne za pakovanje sezonske odeće, za jakne, skafandere, džempere, ali i za posteljinu, ćebad, plišane igračke. Oduševićete se njihovom praktičnošću i time koliko su vam mesta napravile u ormanu!

***OVDE po specijalnoj ceni možete kupiti paket od 8 kesa koji uključuje 5 kesa dimenzija 60x80 i 3 kese dimenzija 80x110. Požurite, količine su ograničene!***

Hangar
foto: Promo

Kako se koriste vakuum kese?

Vrlo lako! U kesu se ubace stvari, dobro se zatvori na vrhu, a onda se kroz krug koji se na njoj nalazi sav vazduh izvuče usisivačem. Čim se izvuče vazduh, krug se zatvori plastičnim poklopcem, a stvari se neverovatno „skupe“ i samim tim zauzimaju mnooogo manje mesta gde god da ih stavite. Ono što je interesantno je da se tako spakovane ne izgužvaju ništa više nego što bi se izgužvale stojeći u ormanu, iako na prvi pogled u kesi izgledaju kao „sažvakane“.

Gde se mogu kupiti kvalitetne i izdržljive VAKUUM KESE koje nisu predviđene samo za jednu upotrebu? ***OVDE po specijalnoj ceni od 1.890 rsd možete kupiti paket od 8 kesa koji uključuje 5 kesa dimenzija 60x80 i 3 kese dimenzija 80x110. Požurite, količine su ograničene!***

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track