Najnovije vesti

VREME JE ZA BRISANJE PROZORA: „Magični“ čistač 3 u 1 za pranje BEZ kvašenja ruku!
Foto: Promo

VREME JE ZA BRISANJE PROZORA: „Magični“ čistač 3 u 1 za pranje BEZ kvašenja ruku!

Žena

Iako tu i tamo padne neka kiša, pred nama su sunčani dani, te valja srediti musave prozore i izloge. No, nema razloga da vam to opet bude mukotrpan posao na koji ćete izgubiti čitav dan. Pogledajte OVDE kako to da uradite brzinski, a efikasnije nego ikad!

Ovo je najjednostavniji način za čišćenje prozora i pritom maksimalno ubrzava čitav proces! Zahvaljujući ovoj specijalnoj alatki – ČISTAČU PROZORA 3 U 1! Ima u sebi REZERVOAR za vodu i/ili sredstvo za čišćenje koje nanosite na staklo aktiviranjem pumpice, MIKROFIBER KRPU (lako se skida i pere u mašini) koja služi da nasapunjate prozore i GUMENI DEO kojim skidate tečnost i završavate pranje. Nema nošenja kofi sa vodom, bezbroj krpa, sunđera za sapunjanje. Samim tim nema krivljenja kičme ni maltretiranje kože ruku.

Da li može da se kupi kod nas? Da, može online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po POVOLJNOJ CENI od samo 690 rsd!

Hangar
foto: Promo

Prsnete, nasapunjate, skinete suvišnu penu ili vodu sa stakla, i to je sve! Može da se koristi za prozore na kući, autu, za izloge.

Požurite, jer količine su ograničene - sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SNIŽENOJ CENI od samo 690 rsd!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...