AKO NEĆEŠ DA KUVAŠ, NE OČEKUJ DA ON ZARAĐUJE ZA HLEB Žene je napadaju, a Medison im nije ostala DUŽNA! Za njih ima samo JEDNU REČ
Foto: Printscreen

prava domaćica

AKO NEĆEŠ DA KUVAŠ, NE OČEKUJ DA ON ZARAĐUJE ZA HLEB Žene je napadaju, a Medison im nije ostala DUŽNA! Za njih ima samo JEDNU REČ

Žena -

Medison Dastrap nije ni pokušala da se upiše na fakultet, ali je postala deo TradWife (tradicionalna žena) pokreta, gde žene rade sve u kući, dok muškarci zarađuju za hleb.

Udala se kad je imala 19 godina, u prvu ćerku je dobila u 21. Medison sebe smatra domaćicom, dane provodi kuvajući, čisteći, šijući, brišući, a takođe i vodi računa o finansijama i deci dok je njen muž na poslu.

"Uvek sam znala da želim da budem domaćica. Kuvanje za mog muža je način da pokažem koliko cenim sve što radi za našu porodicu, tako mu pokazujem da mislim na njega. On može da dođe kući i da se opusti uz domaći obrok. To što mogu da ostanem kod kuće i služim bliskim ljudima mi predstavlja radost", rekla je ova mlada žena na društvenim mrežama.

Medison na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije svoje kuće koja je besprekorno čista i uredna, ali kaže da nije uvek bilo tako, te da je nakon jednog razgovora sa mužem shvatila da mora više da se trudi.

"Od tada sam postala žena i majka kakva sam uvek želela da budem".

Medison je istakla i da je često na meti kritika drugih žena koje je napadaju rečima da ne podržava jednakost među polovima. Njoj to ne smeta, naprotiv, ona vrlo ponosno uz svaku svoju objavu dodaje i haštag #antifeminist.

"Ja sam protiv modernog feminizma, a podržavam ženstvenost. Moderni feminizam je glupost. Današnje feministkinje smatraju da je muževnost toksična, a ja odbijam da budem deo toga", rekla je Medison

S druge strane, ova mlada žena koja se vodi pravilom da "ako nećeš da kuvaš onda ne smeš ni da očekuješ od partnera da plaća račun", optužuje moderne feministkinje da su licemerne.

"One kažu da žene treba uvek da podržavaju žene, ali je tako zapravo sve dok žena ne želi da bude domaćica, da čuva decu kod kuće. Svi imamo različite snove i to jeu redu", zaključila je ona.

kurir.rs

Bonus video:

02:36

Farbanje jaja uoči Uskrsa po Gregorijanskom kalendaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track