PRIPREMITE SE ZA PRAZNIKE: Kako da dekorišete USKRŠNJU trpezu drugačije, zanimljivije, jednostavnije?
Foto: Promo

PRIPREMITE SE ZA PRAZNIKE: Kako da dekorišete USKRŠNJU trpezu drugačije, zanimljivije, jednostavnije?

Žena -

Do praznika još uvek ima vremena, ali baš sada je sjajna AKCIJA koja se tiče raznorazne praznične dekoracije. Mi ovoga puta pritom ne mislimo na ukrašavanje jaja, već na SALVETE – pogledajte OVDE kako da ih uvijete najjednostavnije i kako da izgledaju zanimljivije nego ikada do sada?

Ovaj način uvijanja salveta nije rezervisan samo za Uskrs, već ga možete primeniti bilo kojim povodom (ili bez povoda) da dekorišete trpezu. Napravite od njih predivne cvetove koji će vašem stolu dati osvežavajuć, potpuno nov izgled i koji će oduševiti vaše ukućane i/ili goste! Niste vešti u savijanju salveta? Nema problema, jer sada postoje uvijajući držači za salvete!

Hangar
foto: Promo

Kakvi su to uvijači? U obliku PETELJKE na čiji se vrh stavlja salveta po vašem izboru. Gornji deo se zarotira, što salvetu uvije i učini da izgleda poput cveta. Sjajno je što se možete igrati bojama, dezenima salveta i što ovi sjajni držači traju NEOGRANIČENO!!!

***A gde se kupuju? Ovde se i pre praznika prodaju po sniženoj ceni od 790 rsd – online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Osim za kućnu varijantu, ovi držači su fenomenalni i za restorane, poslastičarnice.

***Kupite po AKCIJSKOJ ceni držače za salvete OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track