Najnovije vesti

SLAŽU SE KAO PILETINA I PEČURKE U SOSU! Uz ovaj RECEPT ćete uživati i otkriti nov način za pripremu hrane: Tajna je u kikirikiju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

sošno i ukusno

SLAŽU SE KAO PILETINA I PEČURKE U SOSU! Uz ovaj RECEPT ćete uživati i otkriti nov način za pripremu hrane: Tajna je u kikirikiju!

Žena

Piletina je jedno od onih mesa koje može da se kombinuje sa svim i svačim, odnosno da može da ima sjajan ukus sa raznim sastojcima.  ali ima tu prednost što može da se kombinuje sa raznim sastojcima.

piletina, hrana
foto: Profimedia

Sastojci

300 gr belog mesa

300 gr šampinjona

100 gr kikirikija

po kašičica đumbira i soli,

po kašika maslaca i masti

po 2 kašike ulja i soja sosa

kašika brašna

seckani crni luk

čen belog luka

po 4 kašike šećera i vina

piletina, hrana
foto: Profimedia

Priprema

Pileće meso isecite na tanke šnicle, posolite, uvaljajte u brašno i pržite dva minuta sa svake strane na vrelom ulju. Sklonite piletinu iz tiganja i čuvajte je zatvorenu u aluminijumskoj foliji. Kikiriki i šampinjone pržite na maslacu tri minuta, ostavite na toplom. Na masti propržite sitno seckan crni i beli luk, đumbir i ostale sastojke i dodajte meso i pečurke. Kad tečnost ispari jelo je gotovo.

piletina, hrana
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

E NEKA SI JE OTERALA TAMO GDE JOJ JE MESTO! Anastasija Ražnatović nije mogla da se suzdrži, objavila snimak koji je NASMEJAO sve!
00:09

E NEKA SI JE OTERALA TAMO GDE JOJ JE MESTO! Anastasija Ražnatović nije mogla da se suzdrži, objavila snimak koji je NASMEJAO sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...