Šampion među parnim stanicama: Najbrža i najsnažnija pegla na svetu može biti vaša!
Foto: Promo

Evo šta je potrebno da bi vaš muškarac peglao kao profesionalac

Šampion među parnim stanicama: Najbrža i najsnažnija pegla na svetu može biti vaša!

Žena -

Čak 94% korisnika smatra da je Philips PerfectCare Elite Plus parna stanica najpametnija pegla koju su ikada koristili!

Najnovije istraživanje o podeli kućnih poslova, koje je objavljeno ovog meseca, pokazalo je da kod nas i dalje postoji prilično striktna podela kad je reč o obavezama u domaćinstvu.

Rezultati istraživanja, u kome je učestvovalo 600 ispitanika, pokazali su da su muškarci ti koji menjaju sijalice, obavljaju sitne popravke kod kuće, kontaktiraju sa serviserom ili pak iznose smeće. Teže kućne poslove, poput pranja podova i kupatila, peglanja, i dalje gotovo isključivo rade žene.

Tako, na primer, samo jedan od 20 muškaraca pegla.

Pegla
foto: Promo

Pametna pegla koju rado koriste i muškarci

Međutim, konačno postoji nešto što može lako da promeni ovako nepravednu statistiku i zove se Philips PerfectCare Elite Plus parna stanica (model GC9682/80). Sa ovim čudom tehnike svaki muškarac će po dasci za peglanje surfovati s lakoćom, kao na talasima!

Takođe, nećete morati da brinete da će odeću koju ste mu poverili izgoreti jer nije potrebno podešavati temperaturu, niti sortirati odeću na delikatnu i onu od grubljih materijala. Više neće biti važno da li pegla osetljivu i lakanu svilenu tkaninu ili sintetiku – viskozu ili poliester, ili možda lan, koji, znamo, predstavlja najveći izazov zbog gomile nabora.

S novom Philips PerfectCare Elite Plus (model GC9682/80) svaki komad odeće će biti ispeglan zahvaljujući optimalnoj temperaturi koja je idealna za sve vrste tkanina.

Takođe, oni uporni, tvrdokorni nabori i neispeglana garderoba s Philips parnom stanicom za vašeg muškarca više ne predstavljaju nikakav izazov. Pomoću ove parne stanice on će s lakoćom ispraviti sve nabore na odeći, a da pritom ne mora sam da određuje količinu vlage koju će koristiti, niti kojom jačinom treba da pegla. Veoma je lagana (svega 800 grama!) i s njom može da se pegla i vertikalno, pa osvežavanje jakni, sakoa ili zavesa više neće biti nikakav problem.

Pegla
foto: Promo

Inovacija u peglanju

Najmodernija od svih, ova Philips parna stanica, opremnjena i pametnom tehnologijom - DynamiQ senzor koji sam prepoznaje kad se i kako pegla pomera i kontroliše ispuštanje pare baš tamo gde nam je potrebna. To znači da kod ove parne stanice više nema ispuštanja pare uprazno u trenucima dok sortiramo veš ili radimo nešto drugo, već samo onda kad peglu koristimo, što će se posebno dopasti vašem muškarcu.

Posuda za vodu je dovoljna za neprestano peglanje do dva sata i u svakom tenutku se može dopuniti, bez potrebe da se isključuje sama parna stanica. A ako i zatreba da se dospe voda, pegla će nam sama javiti.

I nemojte brinuti što je zaboravio da kupi destilovanu vodu: vaša parma stanica ima Easy De-Calc Plus system za uklanjanje kamenca, koji omogućava da umesto destilovane ili demineralizovane vode koristi najobičniju česmovaču. A kad treba očistiti kamenac, stanica sama šalje signal. Čišćenje je nikad lakše: vrši se odvrtanjem jednog jedinog ventila.

Pegla
foto: Promo

Posebna bezbednosna pogodnost je stei to što svaka Philipsova parna stanica poseduje sistem zaključavanja, za bezbedno odlaganje i prenošenje, kao i bezbednosni sistem za automatsko isključivanje nakon 10 minuta mirovanja pegle, tako da više nema brige i bojazni da će u kući izbiti požar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track