Najnovije vesti

OKREČITE ZIDOVE I PLAFONE BRZO I LAKO: Sami, bez nereda, razlivanja boje i dodatnih troškova!
Foto: Profimedia

OKREČITE ZIDOVE I PLAFONE BRZO I LAKO: Sami, bez nereda, razlivanja boje i dodatnih troškova!

Žena

Kada razmišljate o promeni koju biste mogli da unesete u stan, kuću, radni prostor ili samo jednu prostoriju, prvo što nam svima padne na pamet jeste krečenje. Sa određenom bojom možemo da unesemo svetlost, radost, neku vrstu mira... Ono što nas koči u tom poduhvatu je što mislimo da moramo da nađemo profesionalce za taj posao, pa treba obezbediti i finansije, a o neredu koji nastaje u čitavom procesu ne treba ni govoriti. Sada imate priliku da jednostavno preskočite te prepreke!

Uz pomoć Paint Roller valjka okrečićete zidove i plafone brzo, lako, bez kapanja farbe, razlivanja boje i nereda. Ovaj mega set ušetedeće vam vreme, novac i živce.

Hangar
foto: Profimedia

Ova specijalna ponuda sadrži:

  1. Paint Roller valjak zapremine 700 ml
  2. Paint Roller valjak zapremine 250 ml
  3. Paint Roller za uglove
  4. Posudu za dolivanje vode
  5. Posudu za ceđenje valjaka

Teleskopsku šipku za valjak

Hangar
foto: Profimedia

Valjak je pogodan za sve površine – od tapeta do spoljnih zidova. Unutrašnji kontejner valjka puni se jednostavno, svim vrstama farbi, a boja unutar valjka se ne cedi i ne razliva. Mekan sunđer uvek je natopljen bojom, a lagana drška omogućava jednostavnu upotrebu. Lako se čisti – ispere se pod jakim mlazom vode.

Budite sam svoj majstor i unesite željenu potrebu u odabrani prostor! Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite ovaj fantastični mega set po ceni od SAMO 1.799 rsd!

Požurite, količine su ograničene!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...