NE PROPUSTITE: Unikatni modeli muške obuće od prirodnih materijala po neverovatnim cenama!
Foto: promo

NE PROPUSTITE: Unikatni modeli muške obuće od prirodnih materijala po neverovatnim cenama!

Žena -

Kožna obuća je najkvalitetnija i najzdravija za svaku osobu. Modeli se prave za svaku priliku, od svečanih do sportskih i svaka osoba može naći odgovarajući par za sebe. Prilagođava se stopalu i lako se održava. U sledećim modelima naći ćete kvalitet koji zaslužujete, po pristupačnim cenama! Iskoristite ovu priliku i uživajte u svakom koraku!

Online Kupovina
foto: promo
Online Kupovina
foto: promo

Poluduboke cipele Chelsea su klasičnog, uvek modernog dizajna, kvalitetne, urađene od

100% prirodne kože i garantuju lak i topao korak. Dostupne su u najzahvalinijim bojama za

kombinovanje sa ostatkom outfita: maslinasto zelenoj, teget antilop, teget brušena koža, bež, kamel i braon. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 4.600 rsd.

Online Kupovina
foto: promo

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, sportsko elegantnim patikama, na pravom ste mestu. Patike Walking napravljene su u Italiji, od prirodne kože, u skladnoj kombinaciji 3 boje. Lako ćete ih uklopiti u svaki stil oblačenja i uživati u hodu. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.990 rsd.

Patike Uomo Italy takođe su napravljene u Italiji, od prirodne kože, sa debljim đonom koji osigurava udobnost i komfor. Elegantna i uvek aktuelna braon boja omogućava razne kombinacije – uklapaju se u svaku priliku - svečanu, elegantnu, sportsku. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.990 rsd.

Online Kupovina
foto: promo

Off Box patike napravljene su od prirodne kože, u teget boji. Odlične su za svaki neformalni događaj i pružaju toliku udobnost da ih možete nositi i 24 sata bez ikakve nelagodnosti. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.990 rsd.

Online Kupovina
foto: promo

Patike R21 upečatljivog su dizajna, napravljene po najnovijim trendovima. Nijanse braon boje koje se smenjuju, pertle i čičak traka izdvojiće vas iz mase, a đon će se pobrinuti za mek i lagan korak. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

Klikom OVDE pogledajte ceo asortiman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track