ZA SVEŽ VAZDUH: Kako da ubijete viruse i bakterije na prijatan i mirišljav način?
Foto: Promo

ZA SVEŽ VAZDUH: Kako da ubijete viruse i bakterije na prijatan i mirišljav način?

Žena -

S obzirom na temperature, sezona grejanja je i dalje u toku. Zato vazduh unutar prostorija biva suv, a suv vazduh znači pogodno tlo za razvijanje virusa i bakterija. Okačili ste posudu sa vodom na radijator, ali to i dalje ne pomaže, i dalje osećate kad dišete da mu treba vlažnosti. Pogledajte OVDE najprijatniji način da vazduh u kući ili na radnom mestu bude svež, čist i dezinfikovan.

Kada je suv, vazduh se puni bakterijama i virusima. To vam izaziva kijanje, kašalj, bol u grlu, a naročito je neprijatno kada se ujutru, zbog toga što je dugo zatvorena prostorija, probudite zapušenog nosa. Znate li koji je najbolji način da učinite vazduh čistijim, prijatnijim i mirisnim? AROMA DIFUZER!

Aroma difuzer je superkorisna stvar koja vlaži vazduh i tako u njemu ubija viruse, bakterije, čini ga prijatnijim za udisanje. Plus što osvežava mirisom prostor i uklanja neprijatne mirise nakon kuvanja i miris duvanskog dima.

Da li znate gde možete kupiti ovaj prelepi aroma difuzer? Možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada neverovatno sniženoj ceni (požurite!)!

Hangar
foto: Promo

Ovaj difuzer se vrlo lako koristi: u njega se sipa voda i bilo koje eterično ulje koje želite. Naša preporuka je da se uspavljujete nekim blažim mirisima poput lavande, a nakon buđenja da birate citrusne varijante. Radi na struju preko USB kabla.

Da li znate gde možete kupiti ovaj baš ovakav difuzer? Možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada super sniženoj ceni od 1.990 rsd!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track