MLADINA MAJKA JE BILA SIGURNA DA ĆE BITI ZVEZDA NA VENČANJU: Zbog SKANDALOZNE haljine je prošla sito i rešeto: Ne glupirajte se!
Foto: Profimedia

hit

MLADINA MAJKA JE BILA SIGURNA DA ĆE BITI ZVEZDA NA VENČANJU: Zbog SKANDALOZNE haljine je prošla sito i rešeto: Ne glupirajte se!

Žena -

Mama svake mlade želi da lepo izgleda na venčanju. Dešava se da pogreše u izboru garderobe, ali stvari postanu mnogo lošije ako njihova fotografija završi na Internetu.

Majka mlade je prošla sito i rešeto na internet forumima zbog kombinacije koju je izabrala za venčanje. Leopard print haljina sa malo dubljim dekolteom i visokim sečenjem nije naišla na pozitivne reakcije.

mlada, kuma, venčanje, venčanica, veo, svadba
foto: Profimedia

Fotografija je završila na grupi koja je posvećena najgorim modnim kombinacijama na venčanju uz komentar: "Nisam obična mama, ja sam kul mama".

Članovi grupe nisu nimalo bili stidljivi u komentarima i mladinu majku su etiketirali kao "gospođu koja je ide na venčanje po piletinu".

Negativni komentari su se samo nizali, a ona je za kratko vreme postala prava senzacija na Internetu.

"Gospođo, to je venčanje vaše ćerke, a ne da se glupirate", "Haljina je pakao", "Ovaj prorez je uništio haljinu. Izgleda kao nezavršen rad", "Naravno da je leopard print", nizali su se negativni komentari, prenosi "Daily Star".

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:11

BAHATO DA NEMA DALJE! Ana Korać izvela PSA u ekskluzivni restoran: Za sebe BIFTEK, a njemu belo grilovano (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track