SAMI SVOJ MAJSTOR: Kako da za malo novca popravite cevi iz kojih curi voda bez ičije pomoći?
Foto: Promo

SAMI SVOJ MAJSTOR: Kako da za malo novca popravite cevi iz kojih curi voda bez ičije pomoći?

Žena -

S vremena na vreme pojave se tu i tamo pukotine iz kojih ili curi voda ili prolazi vazduh. Nekad su u pitanju manje vredne stvari, a nekad se radi i o krupnijim, zahtevnijim, skupljim. Ali postoji jedno univerzalno „sredstvo“ koje vam može pomoći da za svega nekoliko sekundi rešite problem. I to samostalno i bez trošenja novca – pogledajte OVDE!

Da li ste čuli za fleksibilnu traku za krpljenje rupa? Ona je nešto najkorisnije što možete imati u kući! Ona je univerzalna traka za sve vrste popravki i lepljenje svega i svačega! Ona vam može pomoći da uštedite zaista mnogo novca, jer osim što se koristi za lepljenje sitnijih i manje skupih stvari poput lavora, baštenskih creva i slično, nju možete koristiti i za neke veće i popravke koje bi uglavnom dosta koštale ili nekad čak zahtevale i zamenu.

Na primer, može vam biti korisna ako vam curi oluk kako ne biste morali da ga menjate. Ili na primer cevi u kupatilu/kuhinji. Možete zalepiti čak i rupe na kadi koje prave problem i tako odložiti zamenu ili neku ozbiljniju popravku na neko vreme.

Ovu superkorisnu traku možete da kupite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. U pakovanju se dobijaju 2 komada od po 150 cm (dakle, ukupno 300 cm).

Hangar
foto: Promo

Traka je širine 10 cm, a vi je možete seći na onolike komade koliki su vam potrebni. Vodootporna je i jako dugo traje, tj. drži dugo saniranim predmet na kom se nalazi.

Možete da je kupite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd. U pakovanju se dobijaju 2 komada od po 150 cm (dakle, ukupno 300 cm).

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track