HANA JE IMALA 165 KG I DORUČKOVALA JE TORTU ZA 12 OSOBA: Pretio joj je infarkt pa je smršala 77 KG! Sad je ne prepoznaju na ulici
Foto: Printscreen/Instagram

Sve je u fozičkoj aktivnosti

HANA JE IMALA 165 KG I DORUČKOVALA JE TORTU ZA 12 OSOBA: Pretio joj je infarkt pa je smršala 77 KG! Sad je ne prepoznaju na ulici

Žena -

Hana Kesldin pokazala je na Instagramu kako je uspela da smrša i napravi neverovatnu transformaciju sa 165 kilograma na 88.

- Celog života sam bila buckasta, i hrana mi je pružala utehu. Imala sam partnera koji nije pokazivao da me voli, zatrudnela sam i počela doslovno da jedem za dvoje. Jedino što me je činilo srećnom je hrana - rekla je Hana.

Doručak, najvažniji obrok dana, za nju se sastojao od kupovnih torti koje je jela cele.

- Kupovala sam u radnji gotove rođendanske torte i jela ih za doručak. One velike, kojima možete da poslužite 12 ljudi", dodaje Hana.

Prelomni trenutak bio je kada je ugledala fotografije sa 30. rođendana, i nije mogla da prepozna "ogromnu" ženu na njima. U tom trenutku imala je 165 kilograma.

"Lekari su mi rekli da ću uskoro doživeti infarkt zbog težine. Tada sam odlučila da nešto moram da promenim", rekla je Hana.

Pridružila se jednom udruženju za motivaciju na putu mršavljenja, i počela svuda da hoda. Kaže da je upravo ta "sitna" fizička aktivnost napravila veliku promenu.

"Svuda sam počela da idem peške. Najpre su to bile šetnje od po deset minuta, pa dvadeset, pa pola sata. Sada mogu da pešačim satima", rekla je ona.

Zbog gubitka neverovatnih 77 kilograma Hana ima višak kože, naročito na stomaku.

"Postojao je trenutak kada sam mrzela tu kožu i stidela se, ali sada je volim, ona je deo mene i mog puta. Pokazujem je na Instagramu, zašto da ne, neka svi vide koliko naporno sam radila i koji su rezultati", napisala je ona.

"Ne brinite zbog drugih ljudi, vi ste jedini koji možete sebi pružiti dovoljno ljubavi za ovaj put. Uradite to zbog sebe, a ne zbog svoje okoline", rekla je ona.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track