PROBLEMI SU POČELI KADA SAM RODILA PRVO DETE U 21. GODINI: Žena pokazala kako zaista IZGLEDA kada skine šminku i ZUBE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

bori se protiv predrasuda

PROBLEMI SU POČELI KADA SAM RODILA PRVO DETE U 21. GODINI: Žena pokazala kako zaista IZGLEDA kada skine šminku i ZUBE! (VIDEO)

Žena -

Alisa je TikTokerka koja je razbila mnoge predrasude.

Ona je u videu koji je objavila na popularnoj platformi pokazala kako izgleda kada skine šminku, veštačke trebavice, ali i veštačke zube.

"Ja sam žena sa ugrađenom protezom i danas ću vam pokazati kako izgledam sa njom i bez nje. Želim da svima pokažemo da smo predivne u obe varijante", rekla je u jednom od videa kojima pokušava da razbije stigmu koja se vezuje za zubne proteze.

Ljude je oduševila njena hrabrost pa su počeli da joj postavljaju pitanje kako je uopšte izgubila svoje zube, odnosno zbog čega je morala da stavi zubnu protezu.

"Suprug i ja smo se venčali kad smo imali 20 godina, a prvo dete smo dobili godinu dana kasnije. Tada su počeli moji stomatološki problemi. Bebama je potrebno puno kalcijuma, a moji zubi su postajali iznutra šuplji i jednostavno su pucali i ispadali", ispričala je.

Drugo dete rodila je sa 24 godine, a nakon te trudnoće potrošila je 10 hiljada dolara na spasavanje gornjih zuba.

"Godinu dana sam svake nedelje išla kod zubara. Dobila sam dva trodelna mosta i stavljene su krunice. Nakon devet godina jedan od tih mostova se zagnojio i bila sam spremna za protezu", kaže Alisa.

Ušla je u ordinaciju sa 13 svojih zuba, a izašla nakon dva i po sata sa 10 implantata - šest na gornjoj vilici, četiri na donjoj.

"Ukupno sam na zube potrošila 16.900 dolara", zaključila je.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

Kurir proslavio krsnu slavu Đurđevdan KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track