PETI JE RODILA ČAK 16 DECE, SVIMA IMENA POČINJU SA C: Ne planira da prestane da rađa a evo šta se krije iza njihovog tajnog imena
Foto: Pritnscreen/Facebook

velika blagoslovljena porodica

PETI JE RODILA ČAK 16 DECE, SVIMA IMENA POČINJU SA C: Ne planira da prestane da rađa a evo šta se krije iza njihovog tajnog imena

Žena -


Peti Hernandez (39) iz Šarlot u Severnoj Karolini nastavila je neobičnu tradiciju, pa je i šesnaestom detetu dala ime koje počinje sa C - Clayton.

Naime, svoj deci daka je ime koje počinje sa slovom "C", u čast njihovom 38-godišnjem ocu Carlosu.

Peti je otkrila da su se ona i njen suprug trudili da smislei novo ime koje počinje sa slovom 'C' pre nego što im se rodio poslednji sin.

- Nismo uspeli da smislimo ime i tada mi je odjednom ime Clayton palo na pamet. Sva deca imaju imena koja počinju sa 'C' i želeli smo to da nastavimo. Moj suprug se zove Carlos i to je njemu u čast - izjavila je.

Petu je rekla da joj je posljednja trudnoća bila najteža, ali i pored toga misli da će nastaviti da rađa. Naime, ona vodi firmu za čišćenje, a tvrdi da je njena velika porodica Božji blagoslov.

- Bog nas je blagoslovio sa svom tom decom. Znam da se neki ljudi ne slažu s tim i da postoje grozni komentari na društvenim mrežama o našoj porodici, ali za nas je to veliki blagoslov. Nikad nisam mislila da ću imati veliku porodicu dok nisam počela da rađam. Tada sam pomislila: "Ovo nije toliko strašno. Zapravo je zaista je zabavno'. Ako Bog želi da imamo još jedno dete, imaćemo još jedno - dodala je.

Carlos je bio uz suprugu kada je rodila sina Claytona, koji je bio težak 3,8 kilograma, a bila je trudna 40 nedelja kad je rodila - što je njena najduža trudnoća do sada - te se još uvek nalazi u bolnici.

- Svi moji prethodni porođaji dogodili su se pre 38. nedelje. Ali ovaj sin jednostavno nije želeo da izađe, pa sada ostala deca jedva čekaju susret sa svojim malim bratom.

Peti i njen suprug trenutno svakih dva tjedna troše oko 650 funti (5.600 kuna) na hranu za svoju djecu, međutim naglasila je da ne dobivaju nikakvu državnu pomoć. Par zarađuje dovoljno od čišćenja da plaća račune - i nadaju se da će njihov najstariji sin Carlos mlađi (13) uskoro moći pomoći u obiteljskoj tvrtki.

Ovaj par do sada nikada nije koristio kontracepciju, a imaju čak troje blizanaca: Carlu i Caitlyn od 10 godina, Calvina i Catherine, koji imaju šest godina, te Caleba i Caroline koji imaju tri godine. Ostala deca se zovu; Christopher (11), Cristian (9), Celeste (8), Cristina (7), Carol (4), Camilla (2), Charlotte (1) i Crystal (1) .

kurir.rs/Miror

Bonus video:

01:24

Genetičarka odagnala sumnje koje muče sve trudnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track