DŽESI (19) JE OTIŠLA U BEČ, ULOŽILA 3.000.000 DINARA I IMA NAJVEĆE GRUDI: Roditelji su štedeli, a ona sve potrošila na OPERACIJE!
Foto: Printscreen

HAOS

DŽESI (19) JE OTIŠLA U BEČ, ULOŽILA 3.000.000 DINARA I IMA NAJVEĆE GRUDI: Roditelji su štedeli, a ona sve potrošila na OPERACIJE!

Žena -

Nemica Džesi Bani (19) osvojila je naslovne strane tabloida nakon što je iznela u javnost priču o svojoj transformaciji u "osmo svetsko čudo", kako o sebi govori.

Džesi kaže da joj roditelji nisu dozvoljavali da se igra barbikama i lutkama, zbog čega je rešila da sebe pretvori u Barbiku.

- Preselila sam se u Beč 2019. godine i odmah napustila školu. Oduvek sam želela da budem ženstvena, ali roditelji mi nisu dozvoljavali da se šminkam i doterujem. Kada sam počela sa samostalnim životom u Beču, počela je i transformacija - kaže, dodajući da je na svoje transformacije potrošila nešto preko tri miliona dinara.

- Potrošila sam novac koji su roditelji štedeli za moje školovanje - objašnjava ona. A potrošila ga je na filere, silikone i u najvećoj meri na grudi, na šta je posebno ponosna.

- Ja sam tinejdžerka sa najvećim implantima u Evropi, a jedva čekam da ih još uvećam - kaže ona, ponosna na sebe. Ne kaje se, kaže, što je potrošila teško stečenu ušteđevinu svojih roditelja, jer je zauzvat postala Instagram influenserka i ispunila sebi san.

Ona je potrošila 24.000 funti na svoju transformaciju, što je oko tri miliona dinara.

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:08

DŽEHVA I NINO ZAJEDNO U PROVODU: Pevačica uživala sa dečkom, a onda su napravili VRUĆ SNIMAK U KOLIMA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja