BEZ JAJA I MLEKA A TAKO SLASTAN! Domaćice poludele za kolačem od JOGURTA, recept je toliko jednostavan da ga svako može napraviti
Foto: Shutterstock

recept

BEZ JAJA I MLEKA A TAKO SLASTAN! Domaćice poludele za kolačem od JOGURTA, recept je toliko jednostavan da ga svako može napraviti

Žena -

Jedna domaćica je na TikTok profilu podelila pripremu najjednostavnog recepta za kolač bez merenja bilo kog sastojka, a to znači i bez suvišnog prljanja posuđa.

Sve što je potrebno je čaša jogurta i jedna velika činija. Stavite jogurt u činiju, a zatim praznu čašu iskoristite za sledeće: Čaša ulja, tri jaja, čaša šećera i tri čaše brašna. Sastojke umutite, stavite u kalup za pečenje i ubacite u prethodno zagrejanu rernu na 180 °C na 30 minuta.

Video je pogledalo preko milion korisnika i mnogi su oduševljeni jednostavnošću ovog kolača sa jogurtom.

"U Španiji ga svi često pravimo, ali dodamo i maslinovo ulje. Uz to, stavljamo jogurt sa ukusom limuna i malo korice limuna", jedan je od komentara.

Nadovezala se i jedna žena iz Francuske koja je savetovala dodavanje Nesquick praha za čokoladni ukus. Druga korisnica je napisala: "Mm, ovo je najjednostavniji kolač na svetu – bez jaja, mleka i maslaca i tako slastan!".

Ovaj kolač možete da servirate sa sezonskim voćem ili mrvicama čokolade.

Ne preostaje vam ništa drugo nego da isprobate ovaj jednostavan kolač kako biste proverili da li je stvarno ukusan. Sastojke verovatno imate kod kuće, zar ne?

kurir.rs

Bonus video:

Bonus video:

02:59

PRAZNIČNE ČOKOLADNE PRALINE: Otkrivamo vam RECEPT kako da ih napravite za samo pola sata (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track