ONA JE NAJNESREĆNIJA EVROPSKA PRINCEZA: Otkriveno gde se KRILA Šarlin od Monaka i sa čim se BORILA!
Foto: Shutterstock/JONATHAN PLEDGER, Shutterstock/Zigres

rešena misterija

ONA JE NAJNESREĆNIJA EVROPSKA PRINCEZA: Otkriveno gde se KRILA Šarlin od Monaka i sa čim se BORILA!

Žena -

Nakon što je proživela teške trenutke, kada su preminule drage i bliske osobe, princeza Šarlin kao da je u zemlju propala.

Javnost nije prestajala da se pitati šta se događa sa suprugom vladara Monaka, koju prati glas "najnesrećnije evropske princeze" i "žene bez osmeha".

Šarlin od Monaka
foto: Profimedia

Čini se da građani Monaka mogu odahnuti, jer napokon je otkriveno gde se poslednjih nedelja skrivala i šta je radila supruga njihovog vladara, princeza Šarlin. Nakon smrti dvoje dragih i bliskih ljudi u Južnoj Africi, ona je produžila svoj boravak u domovini, gde je odlučila da pomogne tamošnjem stanovništvu u borbi protiv krivolova.

Šarlin od Monaka
foto: Profimedia

Na svom službenom Instagram profilu, princeza Šarlin je dramatičnim fotografijama, na kojima pozira sa lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i sa jednim od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala apel javnosti i kako bi podigla svest o toj strašnoj borbi koja bi mogla, na kraju ugroziti upravo životinjski svet.

Tokom svog puta u Tanda Safari u Južnoj Africi, princeza Šarlin bila je delom u nekoliko operacija zaštite divljine i tamošnjih životinja, posebno nosoroga. Upravo to područje dom je čak 80 posto njihove ukupne populacije, a u svaka 22 sata od krivolova strada po jedan nosorog.

Inače, "najnesrećnija evropska princeza", kako je mnogi zovu, poslednjih meseci je izbegla svoje mnogobrojne dužnosti u Monaku, zbog čega je porasla i zabrinutost za njeno stanje, no sada su jasnije i reči princa Alberta II, koji se u javnosti pojavljivao samo u društvu njihovih blizanaca Gabriele i Žaka, tvrdeći kako je s njegovom suprugom baš sve u najboljem redu i da nema razloga za brigu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:28

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Stana je bila misica čak 2 puta, a sina je SAMA podigla: Prošli smo kroz nemaštinu i GLAD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track