ŽENA RODILA DETE POKOJNOM MUŽU 5 GODINA POSLE NJEGOVE SMRTI: Od doktora tražila NESVAKIDAŠNJU stvar, a onda joj se ŽELJA ostvarila
Foto: Printscreen

postala mama

ŽENA RODILA DETE POKOJNOM MUŽU 5 GODINA POSLE NJEGOVE SMRTI: Od doktora tražila NESVAKIDAŠNJU stvar, a onda joj se ŽELJA ostvarila

Žena -

Kimberli Holmes Iverson pre pet godina ostala je beez supruga Rašida kada je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila samo nekoliko metara od njihove kuće

Njihovi zajednički snovi da se ostvare kao roditelji bili su srušeni u samo jednom danu. Međutim, Kimberli se dosetila da pita lekare da li postoji mogućnost da se uzorci sperme njenog pokojnog supruga uzmu.

- Kada je Rašid nastradao, posle nekoliko sati, zamolila sam svoje prijatelji da se raspitaju o tome da li bih mogla da zatražim takvu stvar od doktora - ispričala je ova žena.

Ispostavilo se da je to moguće. Lekari su izvukli Rašidov genetski materijal i zamrzli ga, a Kimberli je otišla na vantelesnu oplodnju 5 godina posle smrti svog muža.

Iskustvo o vantelesnoj oplodnji ova žena je opisala u knjizi, u kojoj je otkrila da je za vreme trudnoće upoznala svoju novu ljubav - Darijena.

- Darijen je neverovatan i pun ljubavi, i njemu uopšte ne smeta to što sam rodila dete pokojnom suprugu - navodi Kimberli.

U maju ove godine par je dobio zdravu kćerku Kiran. Uz sliku sa svojim kćericom, Kimberli je napisala dirljivu poruku.

- Želim da zahvalim svim prijateljima koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže i koji su podržali u ovoj odluci. Vi ste me držali za ruku kroz ovo putovanje, na kom sam upoznala čoveka svog života. Rodiću još dece, to je sigurno, i pokojnom suprugu i Darijanu - napisala je ona.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:27

RADE ŠERBEDŽIJA DELI KADAR SA SVETSKIM GLUMCIMA! Glumac se javio iz Engleske, a evo šta je poručio i sa kim je NAZDRAVIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track