Najnovije vesti

ZDRAVA KOSA BEZ OPADANJA: Evo na koji način da joj poboljšate volumen i sjaj!
Foto: Promo, Profimedia

ZDRAVA KOSA BEZ OPADANJA: Evo na koji način da joj poboljšate volumen i sjaj!

Žena

Gubitak kose je uglavnom prirodan proces opadanje dlake iz korena. Pored promene godišnjeg doba, do opadanja može doći i zbog nepravilne ishrane, zdravstvenih problema, nedostatka gvožđa, hormonskih poremećaja ili stresa. Gubitak kose može da vas obeshrabi i utiče na psihičko stanje i estetiku. Sprečite pojavu ćelavosti na vreme korišćenjem specijalnih i prirodnih preparata koji organizmu pružaju dovoljno hranljivih materija za obnovu dlake.

Dobra kombinacija pražljivo odabranih biljaka staće na put opadanju kose i sačuvati je, a tu kombinaciju ćete naći u preparatu Bob’s secret.

On sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Bob's secret
foto: Promo

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

Bob's secret
foto: Promo

Bob‘s secret preparat možete kupiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track