IMATE NAGLAŠENE OBLINE? Evo par SAVETA kako da odaberete KUPAĆI KOSTIM koji će vam SAVRŠENO pristajati!
Foto: Profimedia

SAVET

IMATE NAGLAŠENE OBLINE? Evo par SAVETA kako da odaberete KUPAĆI KOSTIM koji će vam SAVRŠENO pristajati!

Žena -


Žene punije građe bi trebalo da biraju kupaći kostim čiji je donji deo dublji, jer će tako prekriti višak na stomaku, a ujedno će ga i stisnuti. Sad su vrlo moderni retro modeli čiji su donji delovi upravo takvi

Kupovina kupaćih kostima može biti prava noćna mora, upravo iz razloga što je vrlo malo žena savršeno proporcionalno. Iako jednodelni kupaći kostimi deluju fantastično i prikrivaju dosta toga, retki su trenutci u kojima će oni podjednako dobro pristajati i uz poprsje i uz zadnjicu. Za žene sa naglašenim oblinama savršen je dvodelni kupaći jer prilikom kupovine možete kombinovati veličine i prilagoditi ih vašem telu. Takođe, možete se igrato i različitim stilovima i krojevima kako bi još više istakli obline.

Modeli koji stoje curama s naglašenim oblinama:

1. Klasični crni bikini

Kupaći kostim u klasičnoj crnoj boji pomaže istaknuti figuru. Izaberite udobni gornji dio koji će držati vaše grudi na mjestu. Donji dio može biti nešto višeg struka kako bi vam držao trbuh, ako je to potrebno.

2. Rukavi s volanima

Začinite malo bikini uz gornji deo koji je ukrašen lepršavim rukavima. On će dodatno istaknuti gornji deo vašeg tela i držati grudi na mjestu. Uvek možete da izaberete bikini sa različitim motivima.

3. Donij deo visokog struka

Donji deo visokog printa sa detaljima poput nekog zanimljivog printa ili ukrašene motivima neodoljivih tačkica i zvezdica odlično pristaju devojkama sa naglašenim oblinama. Ovakvi modeli zatežu stomak i oblikuju liniju.

4. Jednodelni s prorezom

Ovakvi modeli odlično pristaju devojkama sa većim grudinama i manjim stomakom Prorez može biti na stomaku ili između grudi, u zavisnosti od toga šta više volite ili šta vam više pristaje.

5. Odvažni print

Posebno je popularan zebrasti print jer za razliku od vodoravnih pruga, on pronalazi način kako da obgrli vaše obline bez da dobijete na širini. Osim zebrastog popularan je i leopard pirnt i kockice.

Kurir.rs/A.A./24sata.hr

Bonus video:

00:15

JOKIĆ PONOVO UHVAĆEN U LUMPOVANJU! MVP u rodnom Somboru usnimljen u LUDOM provodu sa drugarima! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja