GLUMILA JE U HIT SERIJI I BILA OMILJENA DOBRICA: Navukla se na NARKOTIKE i estetske OPERACIJE, a umesto zuba ima ŠRAFOVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

uništila lice

GLUMILA JE U HIT SERIJI I BILA OMILJENA DOBRICA: Navukla se na NARKOTIKE i estetske OPERACIJE, a umesto zuba ima ŠRAFOVE! (FOTO)

Žena -

Danijela Vestbruk (47) proslavila se devedesetih u seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena dobrica, a poslednjih godina šokira svojim izgledom nakon plastičnih operacija.

Nekad uspešna glumica meta je ismevanja, dok se ona na Instagramu hvali svojim novim licem koje je svašta pretrpelo tokom godina.

"Jako sam srećna izgledom svoje kože. Veliko hvala neverovatnom timu za to što su učinili i podigli moje samopouzdanje pre operacije koja me očekuje u nekom trenutku ove godine", napisala je Danijela.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Dok joj se rezultati zahvata sada sviđaju, Vestbruk se nedavno bojala da će joj usne eksplodirati.

"Ne mogu da lažem. 24/48 sati nakon mojih zahvata ruskih usana, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću pući i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja je li to normalno. Sada sam srećna kakako je ispalo. Hvala, ljudi, na neverovatnom radu koji obavljate", istakla je glumica.

Danijela je u maju završila prvu fazu ponovne "izgradnje" svog lica plastičnim operacijama. Bila je prisiljena na zahvat vilice nakon što su kosti počele da joj trule kao posledica nekadašnje zavisnosti od kokaina.

Ona je u intervjuu 2018. godine otkrila da joj propadaju obrazi i da umesto zuba ima šrafove koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i leva strana lica joj je potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile.

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostariti mnogo brže zbog droge, ali ovo mi nije trebalo", rekla je.

Inače, glumica iza sebe ima dva braka i sa drugim je mužem dobila sina i kćer.

Danijela nekada
Danijela nekadafoto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track