KOLAČ GOTOV ZA MINUT: Australijski poslastičar pokazao kako da napravite SAVRŠENU poslasticu od 3 SASTOJKA! (RECEPT, VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/cakemail

KUHINJA

KOLAČ GOTOV ZA MINUT: Australijski poslastičar pokazao kako da napravite SAVRŠENU poslasticu od 3 SASTOJKA! (RECEPT, VIDEO)

Žena -

U šolju stavite tri kašike kikiriki putera, jaje i kašiku smeđeg šećera. Dobro promešajte dok se smesa potpuno ne sjedini. Zatim stavite u mikrotalasnu na jedan minut i vaš kolač je gotov.

Ako vam se jede nešto slatko, a lenji ste da biste pripremali bilo šta kompikovano, ovo je recept za vas. Podelio ga je Džoni Masad, osnivač jedne australijske kompanije za deserte.Potreba su vam samo tri sastojka, a najveća prednost ovog kolača je to što se može spremiti za minut.

Džonijev recept za kolač u šolji sa puterom od kikirikija savršene je količine za jednu odraslu osobu. Sve što vam treba je kikiriki puter, jaje i malo smeđeg šećera. Stavite tri kašike maslaca od kikirikija u šolju, a zatim umiješajte jaje i kašiku šećera. Dobro promiješajte dok smesa ne omekša i potpuno se ne sjedini. Zatim stavite šolju u mikrotalasnu na jedan minut i vaš kolač je spreman za jelo.

- Njam, definitivno ću da pokušam da napravim - napisao je jedan od pratilaca u komentarima.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:11

Takmičenje: Najbolji kolač napravila je Dragana Tanasković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track